dijous, 20 d’octubre del 2011

F U K U S H I M A


El 11 de març del 2011 va haver una explosió a un dels sectors de la central nuclear. Primer de tot situarem geogràficament Fukushima i llavors la historia d'aquesta:


  • SITUACIÓ:La central nuclear de Fukushima esta situada en el districte de Futaba de Prefectura de Fukushima al Japó
  • HISTÒRIA: La planta nuclear de Fukushima va ser dissenyada per la companyia nord-americana General Elèctric i va començar a generar energia el 1917. Durant els anys 1960 Estats Units va donar suport al Japó perquè adoptés l'energia nuclear, EU era aleshores l'amo de la tecnologia nuclear i dominava la mineria d'urani i bor. General Elèctric i Westinghoure van ser les empreses encarregades d'instal·lar una xarxa de plantes nuclears al Japó
D'aquesta explosió va haver tanta radiació que els peixos del riu van morir i van evacuar a persones per no patir malalties o mal formacions en un futur, però no va ser suficient.

Per entendre millor aquest apartat deixo un link on  explica els diferents reactors que es van veure afectats en aquesta explosió i el motiu.
                       http://www.elmundo.es/especiales/2011/terremoto-japon/terremoto_tsunami.html  



1 comentari:

  1. Crec que tot aixó que ha pasat, ha sigut desde el meu punt de vista,a causa d'un mal estat de la central per el poc manteniment, ja que, en totes les centrals nuclears hi tenen errors, pero si estan bén equipades segurament podrien acabar solucionant el problema

    ResponElimina